Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ten vlhceny neexistuje jen v Anglii, ja ho koupl pro kazdej pripad na csty do auta. Uz ho tam mam par let, ale jeste nebyl pouzit. Ve Stiftung Warentest o nem psali, ze s nim maji cistirny odpadnich vod problemy.

A vzpominam si ze za ranne normalizace k nam kolem poledne do laborky vtrhnul sektorar a vsem nam dal volno, ze na Starostrasnicky dostali skladanej toaletni papir.. ;-D

0 0
možnosti
Foto

moc hezké zamyšlení paní Martinko-pamatuji ty časy kdy jsme pro toaleťák jezdili do NDR protože tady díky socialistickému plánování nebyl, stejně jako v určitém období zas čočka, ač jsem ty časy nenáviděla začínám si uvědomovat, že nedostatek toaletního papíru možná není tak tragický jako nedostatek etiky morálky a elementární lidské slušnost-ne že by dříve tenhle problém neexistovat al dnes , kdy máme svobodu a nemusíme se vymlouvat na bolševika, je to nějak více tragické:-/

0 0
možnosti

Taky to tak vnímám. Snad se podaří lépe vychovat aspoň tu další generaci, která se na bolševika opravdu vymlouvat nemůže.

0 0
možnosti

G54e18o95r91g29e 22H51o25l49y

28. 3. 2019 22:13

Diky za zajimavy blog...vzpomnel jsem si na nedostatky toaletniho papiru za meho mladi v Cesku..a tady je neco z Kanady:

https://nationalpost.com/news/canada/u-s-plush-toilet-paper-use-wiping-out-canadas-forests-flushing-away-the-future-report

1 0
možnosti

Nejlépe to nakonec vyřešili v tak obskurní, ale stále oblíbenější zemi - Albánii. Do vykachlikované WC místnosti umístili kromě mísy ještě vodovodní baterii s hadicí. Očista proběhne rovnou proudem vody, obestře vás hned svěží čistota a papíru netřeba:)

0 0
možnosti

Tak to opravdu není tak špatné řešení:-). Děkuji za váš postřeh

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Jsem sběratelka zajímavých moudrých a poučných příběhů. Potkávám je při svojí práci s lidmi. Některé jen proplují kolem a jiné mi nedají pokoj, dokud je prostě " nenadatlím".

Seznam rubrik