Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máme kamarády i s odlišnými politickými názory a už jsme se naučili jakmile je situace jen trochu vyhrocená ustoupit a změnit téma. Každý má právo říct si svůj názor, ale dnešní politika nestojí za to si přátelství pokazit.

2 0
možnosti

To je hodně rozumný postoj. Mám to nějak podobně.

0 0
možnosti

Lidé, kteří uvažují černobíle (kritizuješ stát A, tak to musíš být zákonitě fanouškem B apod.) a k tomu ještě agresivně onálepkují oponenty, jsou v komunikaci otravní. Lepší je se o politice nebavit vůbec, protože přesvědčeného nikdo nezviklá.

Dneska navíc přibývá ožehavých témat, protože menšiny urážejí stereotypy. Zjevného cizince se nesmíte zeptat, odkud je (co když se třeba narodil v Brně), trans se nesmíte zeptat, jestli ho tam má nebo ne, v židovském blogu dostane mínus cokoli, co nezní "dávám karmu". A co se týče vtipů, urazit se může úplně každý.

0 0
možnosti

Je to škoda. Přicházíme tak o možnost pochopit druhou stranu. A kdo se umí zasmát sám sobě a svému světonázoru, to bývá opravdový pohodář. A s pohodáři je radost pobývat:-). Děkuji za přečtení

1 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Jsem sběratelka zajímavých moudrých a poučných příběhů. Potkávám je při svojí práci s lidmi. Některé jen proplují kolem a jiné mi nedají pokoj, dokud je prostě " nenadatlím".

Seznam rubrik